COVID-19 Nieuws

Update 14 januari 2022:

Yes we zijn weer open voor jullie. We hebben jullie gemist en kunnen niet wachten om jullie weer te ontvangen. Inschrijven voor een tijdsblok is verplicht via onze Sportivity-app. Mocht je vragen hebben omtrent de mogelijkheden of problemen hebben met inschrijven bel of mail ons dan gerust.

Update 18 december 2021:

Beste Racket & Health sporter,

Vanaf zondag 19 december 2021 moeten wij naar aanleiding van de persconferentie van zaterdag 18 december onze deuren sluiten. Alle lessen en afspraken komen hiermee te vervallen. Het is helaas niet mogelijk hier iedereen persoonlijk van op de hoogte te stellen.

Blijf in beweging

We weten inmiddels dat we samen met ons geweldige team altijd in beweging blijven. Livestreams, online coaching, on-demand lessen, jouw thuisprogramma op maat gemaakt. We doen ons best onze verrassende veelzijdigheid te blijven tonen. Natuurlijk zullen we onderzoeken of er mogelijkheden zijn om buiten te sporten.

Ook al kan je niet naar Racket & Health Centre Appelscha komen, blijf in beweging en zorg goed voor jezelf. Het is belangrijk om juist nu fit, gezond en actief te blijven. Zorg voor voldoende frisse lucht, pak eens wat vaker de fiets of ga lekker wandelen. Zorg vooral goed voor jezelf!

Wij gaan jou missen de komende weken. Onze sporters horen bij Fit & Fun Plaza en samen zorgen we dat Fit & Fun Plaza in beweging is. Voor ons en onze medewerkers is dit niet de jaar afsluiting waarop we hadden gehoopt. We wilden het jaar spetterend afsluiten met leuke workouts en veel energie, maar zoals het spreekwoord zegt “wat in het vat zit, verzuurt niet”.

Mail over abonnement

We kijken uit naar het moment dat we jou weer mogen verwelkomen. Zoals iedere keer bij nieuwe maatregelen zorgen we voor persoonlijke oplossingen en dat zullen we ook de komende maand doen. Volgende week ontvang je hierover een mail. Houd dus mail (en eventueel ongewenste items) in de gaten.

Fysiotherapie geopend

De fysiotherapie mag geopend blijven. Als je een afspraak hebt, dan ben je welkom.

Fijne feestdagen

Namens alle medewerkers van Racket & Health wensen we jou, ondanks alles, alvast hele fijne feestdagen. Laten we genieten van de mooie momenten en daar onze energie uithalen.

Team Racket & Health Centre Appelscha

 

Update 26 november:

Je kan nog steeds genieten van al onze activiteiten en onze horeca. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat alles zo veilig en soepel mogelijk verloopt voor onze gasten. We hebben een aantal maatregelen getroffen om dit te realiseren:

- Bij binnenkomst vragen we om een coronatoegangsbewijs en legitimatie: Bij sporten vanaf 18 jaar | Horeca vanaf 13 jaar
- Bij verplaatsing is het dragen van een mondkap verplicht.
- Van 28 november t/m 19 december moeten we de deuren sluiten om 17:00 uur.

Wij kijken er naar uit jullie weer te zien!

Update 30 augustus:

Vanaf maandag 30 augustus kunnen de kleedkamers en lockers weer gebruikt worden. De normale routing kunnen jullie gebruiken. Na het sporten douchen en/of de sauna gebruiken. Het is allemaal weer mogelijk!!

Update 11 mei: We mogen weer

Na maanden wachten mogen we woensdag 19 mei eindelijk weer onze deuren voor jullie openen. We kunnen niet wachten om samen met jullie aan je gezondheid, fitheid en weerbaarheid te werken. Inschrijven voor een tijdsblok is verplicht via onze Sportivity-app. Mocht je vragen hebben omtrent de mogelijkheden of problemen hebben met inschrijven bel of mail ons dan gerust.

Update 22 april: Sportscholen blijven dicht

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen dinsdag is duidelijk geworden dat de maatregelen voorlopig verlengd worden. De buitenlessen blijven doorgaan. Wij hopen 11 mei onze deuren voor binnensporten weer te mogen openen.

Update 23 februari: Lockdown verlengd

Altijd kun je op ons rekenen, 7 dagen per week, maar nu gaat dat even niet zoals je gewend bent. Ook de fitnessclubs, zo heeft het kabinet besloten, blijven dicht tot en met dinsdag 15 maart gesloten.
We houden de moed erin en gaan de komende periode zo sportief mogelijk (binnen de mogelijkheden) overbruggen. 


Update 13 januari: Duo Training 2×2

Vanaf maandag 18 januari is het mogelijk om per duo bij Racket & Health Centre Appelscha te trainen in de buitenlucht. Juist in deze tijd is bewegen zo belangrijk, maar ook wij vinden dat dit gezien de richtlijnen op een verantwoorde manier dient te gebeuren. 

Spelregels voor Duo Training:

 • Per training van 30 minuten is er capaciteit voor 2 duo’s (4 personen).
 • Houd te allen tijde 1,5 meter tot elkaar.
 • Ieder duo krijgt een eigen schema.
 • Een trainingsschema bestaat uit oefeningen met en zonder materiaal.
 • Ieder individu dient zijn training te reserveren in de Sportivity app, onder Duo Training (2×2).
 • Heb jij geen trainingsmaatje, dan is het gewoon mogelijk om alleen te reserveren. 
 • We vragen je maximaal 5 minuten voorafgaand aan de les te komen. 

Start nu met je goede voornemens! Begin 2021 fit en gezond.

Stay fit stay fun, samen.

Team Racket & Health Centre Appelscha

Racket en Health Centre Appelscha is dé plek voor individueel fitnessgroepslessenPersonal training en bedrijfsfitness. Bij Racket en Health Centre Appelscha ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Vraag nu jouw Gratis Proefweek aan en/of doe de lidmaatschapstest om te kijken welk abonnement het beste bij jou past. 

Waarom Fitness bij Racket & Health

 • Groot aanbod aan sportactiveiten
 • Groot aanbod aan groepslessen
 • Persoonlijke begeleiding
 • Sporten in een vertrouwde sfeer
 • Gratis zonnebank bij diverse abonnementen
 • Sauna faciliteiten in de kleedkamers
 • Een plek waar jij je écht thuis voelt

Waarom Fitness bij Racket & Health

 • Groot aanbod aan sportactiveiten
 • Groot aanbod aan groepslessen
 • Persoonlijke begeleiding
 • Sporten in een vertrouwde sfeer
 • Gratis zonnebank bij diverse abonnementen
 • Sauna faciliteiten in de kleedkamers
 • Een plek waar jij je écht thuis voelt
Senne (26 jr)

Senne (26 jr)"

Ik voel me hier zo thuis. De begeleiding is top en heel persoonlijk!"

Lees meer Meer reviews